Tervetuloa Pilke Pyörillä palveluun!

Haluamme tarjota helpotusta arkeesi pistämällä Pilkkeen Pyörille ja tuomalla maukasta kotiruokaa kotiovellesi.

Näin se toimii

1) Valitse

Kuinka monta kertaa viikossa haluat saada valmista kotiruokaa kotiin kuljetettuna? Voit valita joko 3, 4 tai 7 viikottaista annosta. Lisäksi voit valita haluatko tehdä tilauksen kuukausisopimuksella vai vain viikoksi kerrallaan!

2) Katso

Mitä ruokalistaltamme löytyy. Kaikkiin annoksiin kuuluu lisäkesalaatti. Ruokalistan lähetämme sähköpostitse ja/tai paperiversiona toimituksen mukana.

3) Tilaa!

Voit tilata joko puhelimitse, lähettämällä meille sähköpostia tai antamalla ruokatilauksen kuskin mukaan. Tehdessäsi kuukausitilauksen, täytäthän valmiiksi tilaussopimuksen ja laitat sen meille sähköpostilla tai käymällä myymälässämme Maatullinkuja 4/ MA-PE klo 10-15.
Yksittäiset tilaukset voit tehdä kätevästi puhelimitse: 050 525 1075 tai 09-6227 7888. Minimitilaus on 3 annosta ja tilaus tulee tehdä edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.

posti@pitopalvelupilke.com

Palvelu on saatavilla koko pääkaupunkiseudun alueella.

5) Nauti!

Lähettimme toimittaa tilaamasi annokset lämmityksen ja säilytyksen kestävissä pakkauksissa. 

Toimitamme annokset kahdesti viikossa: tiistaisin ja perjantaisin, tuoden useamman päivän ruoat kerralla valmiiksi luoksesi! Toimitukset tapahtuvat kello 7 ja 14 välillä. Muina aikoina sopimuksen mukaan.