Tilaus- ja toimitusehdot, maksaminen

Tilaus- ja toimitusehdot Pitopalvelu Pilke Oy:n (Y-tunnus 1874431-5) catering-palveluille.

Maksupalvelun tarjoajan, Paytrailin, tietosuojaselosteet löydät tältä sivulta. Pitopalvelu Pilke ei hallinnoi maksuihin liittyviä tietoja.

Tilaus

Tilaathan tuotteet viimeistään 3 vuorokautta ennen noutoa/toimitustamme (poikkeuksena ateriat). Huomioithan, että sesonkien aikana voi olla ruuhkaa.

HUOM! Lisää tilaukseen nouto- tai toimituspäivämäärä ja kellonaika tilauksesi kohtaan ”Kommentit tilauksesta”, joka teksti sijaitsee aivan verkko-ostoksesi loppuvaiheessa, ennen tilauksen lähettämistä ja sen jälkeen maksamaan siirtymistä.

Mikäli unohdat merkitä ajankohdan, voit lähettää sen jälkikäteen myös sähköpostitse.

Otamme sinuun kuitenkin yhteyttä tilauksen merkeissä, joten sinun ei tarvitse olla tästä huolissasi.

Tilauksen peruutus

Peruutus veloituksetta 5 vuorokautta ennen toimituspäivää.

Peruutusmaksu 50 % tilauksen arvosta, jos peruutus tapahtuu 4 vuorokautta ennen toimituspäivää.

Peruutusmaksu 80 % tilauksen arvosta, jos peruutus tapahtuu 2–3 vuorokautta ennen toimituspäivää.

Mikäli peruutus tapahtuu 1 vuorokautta ennen toimituspäivää tai toimituspäivänä, veloituksemme on100%.

Toimitus

1. Voit noutaa tuotteet Pitopalvelu Pilkkeen tiloista sovittuna ajankohtana, osoitteesta Maatullinkuja 4, 00750 Helsinki. (n. 200 m Puistolan juna-asemalta Tapulin puolelle, Activen kuntoklubia vastapäätä). Auton voi ajaa noudon ajaksi myymälän eteen.

2. Voit valita tilauksellesi perilletoimituksen. Hinta 10–80€ riippuu toimitusosoitteesi etäisyydestä. Näet hinnan ”Viimeistele ja lähetä tilauksesi” -kohdassa kirjoitettuasi toimitusosoitteen postinumeron sille varattuun kenttään. Hinta sisältää mahdollisen astioiden noudon sopimuksen mukaan seuraavana arkipäivänä. Kertakäyttöastioita ei noudeta.

Maksutavat

Tuotteet maksetaan heti tilauksen lähettämisen jälkeen Paytrail-verkkomaksupalvelun kautta valitsemallasi maksutavalla.

Mikäli tilaukseesi tulee myöhemmin lisäyksiä, voit maksaa nämä noudon yhteydessä tai tekemällä lisätilauksen verkkokaupassa.

Voit maksaa tekemäsi ostokset Paytrailin kautta: verkkopankissa, luottokortilla, mobiilimaksuna tai OP-laskulla. Siirryt automaattisesti maksusivulle, kun olet klikannut Lähetä tilaus -painiketta.

Muut ehdot

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksesi vuorokauden kuluessa tilauksen päiväyksestä, jos tilattuja tuotteita ei ole mahdollista toimittaa.

Ilmoitamme peruutuksesta puhelimitse tai mikäli emme saa sinua kiinni, sähköpostitse.

Astiavuokrauksen sekä tarjoiluastioiden yhteydessä veloitamme sinulta puuttuvista tai särkyneistä astioista seuraavasti:

  • Rikki menneet tai palautuksen yhteydessä puuttuvat lasit 3 €/kpl
  • Rikki menneet tai palautuksen yhteydessä puuttuvat astiat hankintahinnan mukaisesti