CATERING HELSINKI

sujuviin juhliin

ASIAKKAITTEMME PALAUTTEITA

”Suurkiitos eilisestä! Hääjuhliemme tarjoilut olivat erittäin herkullisia ja saivat paljon kiitosta vierailtamme. Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Oli ihanaa näin emäntänä saada seurustella vieraitten kanssa ja nauttia juhlista luottaen siihen, että keittiössä kaikki sujuu.

”Isäni muistotilaisuuteen tilattu Saaristolaismenu oli erinomaisen hyvä, ruokaa oli riittävästi. Mangojuustokakku oli myös todella maukas.

”Kiitokset tuhannesti pitopalvelusta ristiäisissämme. Kaikki sujui todella hyvin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, vieraat kehuivat paljon. Tarjoilija oli myös todella mukava ja hoiti kaiken hienosti. Kiitokset vielä! Hyvää kesän jatkoa!

”Lämmin kiitos äitienpäiväbrunssista! Todella maukas Menu 2, kaikki tuoretta ja maistuvaa. Kiitos hyvästä, myös keliaakikolle sopivasta palvelusta!

Catering Helsinki – Pitopalvelu Pilke Oy

Catering Helsinki -toimialueemme käsittää Helsingin lisäksi koko pääkaupunkiseudun. Olemme palvelleet tuhansia asiakkaitamme pian parinkymmenen vuoden ajan, Y-tunnuksemme on saatu jo vuonna 2004.

Asiakkainamme on niin kotitalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä kuin järjestöjä lähi- ja pääkaupunkiseudun alueelta. Kotitaloudet järjestävät paitsi virallisia juhlia, kuten lakkiaiset, valmistujaiset, häät, rippijuhlat, syntymäpäiväjuhlat ja muistotilaisuudet myös epävirallisempia tilaisuuksia, kuten babyshowerit, polttarit ja esimerkiksi luokkakokoukset.

Yritykset, taloyhtiöt ja muut organisaatiot ovat järjestäneet tiloissamme yhtiökokouksia ja vapaamuotoisempia kokouksia tai palavereja, koulutustilaisuuksia ja henkilökunnan juhlia. Kauttamme löytyy myös saunatilat vapaamuotoisempiin kekkereihin.

Pitopalvelu Pilke on lisäksi keitrannut lukuisia erilaisia tapahtumia ja esimerkiksi missikisoja. Palvelemme myös näissä tilaisuuksissa koko pääkaupunkiseudun alueella.

Työntekijämme ovat alan rautaisia ammattilaisia ja meille hyvä palvelu on sydämen asia aina tilaisuuden luonne huomioiden. Kokemuksemme ja osaamisemme näkyvät kaikessa tekemisessämme. Olemme ylpeitä kattavasta ja pysyvästä asiakaskunnastamme.