Ateriapalvelu PILKE PYÖRILLÄ

Pilke pyörillä tuo herkullista ja laadukasta kotiruokaa suoraan kotiovellesi. Viikko- tai kuukausisopimus. Helpota arkeasi!

Ateriapalvelu ja hinta

Ateriapalvelu Pilke Pyörillä on tehty sujuvoittamaan ja helpottamaan arkea tuomalla terveellisiä, laadukkaita ja herkullisia kotiruoka-annoksia suoraan ovellesi.

Löydät meiltä niin tutut kotiruoka-klassikot kuin kansainvälisemmällä tvistillä tehdyt ruoka-annokset. Kaikkiin annoksiimme sisältyy myös lisukesalaatti. Katso hinta alempana.

NÄIN ATERIAPALVELUMME TOIMII

1) Valitse

Kuinka monta kertaa viikossa haluat saada valmista kotiruokaa kotiin kuljetettuna? Voit valita joko 3, 4 tai 7 viikottaista annosta.

Lisäksi voit valita haluatko tehdä tilauksen kuukausisopimuksella vai vain viikoksi kerrallaan!

2) Katso Pilke Pyörillä -ateriapalvelun ruokalista

Mitä ruokalistaltamme löytyy. Kaikkiin annoksiin kuuluu lisäkesalaatti. Ruokalistan lähetämme sähköpostitse ja/tai paperiversiona toimituksen mukana. Kätevää.

3) Tilaa ateriapalvelu näin

Voit tilata ateriapalvelun joko verkkokaupassa, puhelimitse, lähettämällä tilauksesi meille sähköpostilla tai antamalla sen kuskin mukaan. Minimitilaus on 3 annosta ja tilaus tulee tehdä edeltävänä päivänä klo 12:00 mennessä.

HUOM! Tehdessäsi kuukausitilauksen, täytäthän valmiiksi tilaussopimuksen (lataa alla) ja lähetä sen meille sähköpostilla posti@pitopalvelupilke.com tai käymällä myymälässämme Maatullinkuja 4 / MA–PE klo 10–15.

Yksittäiset tilaukset voit tehdä kätevästi puhelimitse:

  • 050 525 1075 tai
  • 09-6227 7888.

Ateriapalvelu ”Pilke Pyörillä” on saatavilla koko pääkaupunkiseudun alueella. Tervetuloa palveluumme!

Olemme helpottaneet lukuisten perheiden, ikääntyneiden, sairastuneiden ja liikuntaesteisten arkea. Korona-ja influessa-aikana vältyt myös kaupassa käynneiltä.

Talviaikaan on myös turvallisempaa tilata ruoka kotiin kuin pelätä liukkaita tieolosuhteita. – Tutustu nyt ja tilaa Pilke Pyörillä -ateriapalvelu itsellesi tai läheisellesi.

Tiina Granlund

tj, keittiö, asiakaspalvelu

5) Nauti!

Lähettimme toimittaa tilaamasi annokset lämmityksen ja säilytyksen kestävissä pakkauksissa. 

Toimitamme annokset kahdesti viikossa: tiistaisin ja perjantaisin, tuoden useamman päivän ruoat kerralla valmiiksi luoksesi!

Toimitukset tapahtuvat kello 7 ja 14 välillä. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

LUE LISÄÄ suomalaisista kotiruoista!

Tutustu suomalaisiin kotiruokasuosikkeihin Valion kotisivuilla. Kun arki on kiireettömämpää tai jaksat paremmin, tee helppoja ja herkullisia kotiruokia!

Nautitaan ruoasta!