Joulu lähestyy!

Halumme jälleen helpottaa joulun ajan valmisteluja tarjoamalla jouluherkut sujuvasti meiltä Pitopalvelu Pilkkeestä. Tutustu herkullisiin ruokiimme. Tilausten takaraja on 12. joulukuuta. Ole ripeä ja tilaa ruoat ajoissa. Tutustu valikoimaan alla olevasta tilauslomakkeesta. Kun klikkaat sinistä linkkiä, latautuu tilauslomake suoraan tietokoneesi latauskansioon.

Lataa tilauslomake koneellesi tätä linkkiä klikkaamalla. (HUOM! Dokumentti latautuu linkkiä klikkaamalla suoraan koneellesi. Avaa se exel- tai numbers-ohjelmassa). Jouluruokia voit tilata sähköpostitse tiina@pitopalvelupilke.com tai pistäytymällä myymälässämme Maatullinkuja 4, ti–to klo 10–14.

Tilausten takaraja: 12.12.2023. Voimme ottaa vain rajallisen määrän tilauksia, joten toimithan ripeästi.
Ihanaa joulun odotusta kaikille!

Tutustu myös verkkokauppamme tarjontaan, valmismenuihin, makeisiin ja suolaisiin leivonnaisiin jne. Tilaa kätevästi verkossa ja nouda tai valitse kotiinkuljetus.