Jouluruoat kotiin noudettuna nyt kätevästi Pitopalvelu Pilkkeestä. Tilaukset 18.12. mennessä joko sähköpostitse: posti@pitopalvelupilke.com tai Pilke Puodissa. Ilmoita myös noutopäivä ja -aika tilauksen yhteydessä. Tutustu maukkaaseen valikoimaamme ja valitse omasi.

Laadukkaat herkut joulupöytään

jouluruoat kotiin pitopalvelu pilkkeestä
Aina ei tarvitse pinnistellä itse. Laadukkaat jouluruoat voi myös tilata!

Pilkkeen valikoimasta (lataa exel, avautuu exelissä tai esim. open officessa, tai pdf, johon lasket hinnat itse) löydät niin lihat, laatikot kuin lisukkeetkin. Kaloja on sokerisuolatusta lohesta pippuroituun lämminsavuloheen sitruuna-aiolilla ja kaikkea siltä välitä, myös perinteiset katajanmarjasilakat. Tutustu myös joulupöydän makeisiin herkkuin, mm. jouluhalko, maustekakut, tortut jne. – Valikoimamme on runsas. Sinun tehtävänäsi on vain osata valita maukkaimmat juuri omaan jouluusi.

Jouluruoat kotiin – tilaus ja ohjeet

Tilaukset 18.12. mennessä

Tilaa sähköpostitse: posti@pitopalvelupilke.com tai tule myymäläämme tilaamaan. Pilkepuoti sijaitsee: Maatullinkuja 4, 00750 HELSINKI eli noin 200 metriä Puistolan juna-asemalta, Tapulin puolella, samassa yhteydessä seurakuntatalo.

NOUTOAJAT: Ilmoita noutopäivä ja -aika tilausta tehdessäsi! Noutopäivät: ke 22.12. klo 9–15:30 ja to 23.12. klo 8–12:00.

PAKKAUS: Pakkaamme tuotteet kertakäyttöastioihin.

MAKSU: Maksa noudon yhteydessä, otamme vastaan vain käteismaksuja.

HUOM! Voimme ottaa tilauksia rajoitetusti vastaan. Tilaa siis ajoissa.

Lue lisää: Marttojen vinkit kodin joulusiivoukseen nopean, keskipitkän ja pitkän kaavan mukaan. Tee joulusta omanlaisesti!